• Deň otvorených dverí!!!

            Súkromná hotelová akadémia - Dufincova pozýva žiakov 9. ročníkov, rodičov a výchovných poradcov ZŠ na DOD, ktorý sa uskutoční dňa 12. 01. 2023 (štvrtok) od 09.00 do 12.00hod. 

            Program:

            • prezentácia študijných a učebných odborov, 

            • pohovor s vyučujúcimi podľa vlastnej voľby predmetu alebo učiteľa, 

            • otvorené hodiny,

            • krúžky, ubytovanie, stravovanie.

             

            Tešíme sa na stretnutie s Vami!

            Prídeš, dozvieš sa viac!

          • Sviatočné vyučovanie

            Posledný vyučovací deň v tomto kalendárnom roku sme so žiakmi našej školy strávili sviatočne, vianočnou akadémiou. Žiaci pod vedením vyučujúcich pripravili slávnostný program, v ktorom nechýbal prednes a spev. Nechýbali perníčky a ukážka slávnostného stolovania. 

          • Vianočná akadémia

            06. 12. 2022

            Predvianočné obdobie je veľmi čarovné. Aj my na našej škole každoročne oživujeme predvianočné a vianočné zvyky, tradície. Inak tomu nebolo aj dnes v deň sv. Mikuláša, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou adventného obdobia. Spolu so žiakmi sme pripravili Adventné pásmo, a tak sme si pripomenuli čaro blížiacich sa Vianoc.  

          • Vianočná výzdoba

            Žiaci a učitelia sa postarali o vianočnú výzdobu školy. Urobili stromček, výzdobu v hlavnom vestibule školy a v triedach. Spoločne sa nám podarilo vytvoriť krásne dielko, ktoré spríjemní a skrášli školské prostredie a navodí radostnú vianočnú atmosféru.

          • Červené stužky

            Prvý december - Svetový deň boja proti AIDS

            Červené stužky sú symbolom 1. decembra – Svetového dňa boja proti AIDS a zároveň symbolom a názvom celoslovenskej kampane boja proti AIDS. A práve v tento deň je možnosť zvýšiť povedomie o tejto chorobe, o hrozbách s ňou spojených a zároveň zvyšovať informovanosť o prevenciách proti nakazeniu vírusom HIV, pretože choroba AIDS sa stala problémom celého sveta.

            Naša škola taktiež prispela k boju proti tejto zákernej chorobe symbolickým spôsobom. Zorganizovali sa vyucovacie hodiny na tému HIV a AIDS s prezentáciou, životným príbehom a kvízom a rozdali sa červené stužky - symbol krvi a života.